Din mobil och dess data är i trygga händer

Våra mobiltelefoner är bland det mest personliga vi har, och när de skadas kan det lätt bli både dyrt och jobbigt om de hamnar i fel händer. mobylife är en auktoriserad märkesverkstad för all mobiltelefoni och våra sekretess-, säkerhets- och kvalitetsrutiner följer telefontillverkarnas riktlinjer och manualer. Hos oss är din telefon garanterat i trygga händer. 

Image

Auktoriserad och ESD-skyddad märkesverkstad 

Vi är auktoriserade av alla större mobiltillverkare och utför både garantireparationer och skärmbyten enligt tillverkarnas anvisningar. Som auktoriserad partner får vi tillgång till utbildning, reservdelar och specialverktyg direkt från tillverkarna. Alla våra verkstäder är dessutom säkrade mot statisk elektricitet för att skydda din enhet från att drabbas av dolda fel till följd av en elektrisk urladdning i kretskortet. ESD-skyddet (Electro Static Discharge) gäller allt från golv, skor, kläder och stolar till plastfickor och verktygen vi använder. 

Image

Tryggt och snabbt med kunden i fokus

I våra servicebutiker kan vi lösa enklare problem medan du väntar eller njuter av en kopp kaffe. Annars kan du lätt skapa en serviceorder online och skicka in din skadade mobil med posten. I de allra flesta fall skickar vi tillbaka din enhet så gott som ny redan samma dag. Skulle vi mot förmodan vänta på reservdelar eller tvingas skicka din enhet vidare så hör vi av oss direkt. Och du kan alltid följa din order online. 

Image

Självklart originaldelar och bibehållen fabriksgaranti 

På mobylife använder vi enbart tillverkarnas originaldelar och alla våra reparationer omfattas av 3 månaders garanti på delar och utfört arbete. Eftersom vi är en auktoriserad serviceverkstad behöver du aldrig oroa dig för att enhetens tillverkargaranti skadas och den garantin kan vara värdefull att ha intakt om något annat än skärmen går sönder. 

Välkommen till en värld av kunnande och trygghet hos oss på mobylife!

Laga din telefon

Din mobil och data är i trygga händer

 

Auktoriserad märkesverkstad för

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001