Laga iPhone eller Android-mobil i Ljungby

auktoriserad mobilreparation hos mobylife

 

Välkommen till mobylife Ljungby

Välkommen till vår butik i Ljungby där vi hjälper dig att diagnostisera din telefon eller surfplatta och laga enklare problem medan du väntar.

Mobylife Ljungby

Viaduktgatan 8 
341 32 Ljungby

 

Måndag - FredagTillfälligt stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt 

Mobilreparation med originaldelar i Ljungby

Har du en trasig iPhone eller behöver din telefon ett skärmbyte? Mobylife utför auktoriserad service online och i vår butik i Ljungby. Vi har stor erfarenhet av att laga Apple iPhone och Android smartphone-modeller och vi är auktoriserade för att utföra såväl garantireparationer som skärmbyten.

Vad kan mobylife i Ljungby hjälpa dig med?

Vi på mobylife kan hjälpa dig med alla typer av problem kopplade till din mobilreparation. Till exempel kan vi utföra garantireparationer då vi har tillgång till reservdelar och specialverktyg till de flesta varumärken. Vi kan även laga fysiska skador och utföra glasbyte och batteribyte utan att din fabriksgaranti påverkas.

Numera kan vi även laga Apple Mac, Beats och mobila tillbehör i Ljungby.

AUKTORISERAD MÄRKESVERKSTAD

AUKTORISERAD MÄRKESVERKSTAD

SNABBT OCH ENKELT

SNABBT OCH ENKELT

ORIGINALDELAR OCH GARANTI

ORIGINALDELAR OCH GARANTI

Hur går man till väga för att laga mobilen?

Det finns två sätt att komma i kontakt med oss.

Antingen besöker du vår butik i Ljungby. Här kan vi ofta hjälpa dig på plats medan du väntar.

Bor du en bit ifrån kan du istället skicka in din telefon till oss via post. Inskickade telefoner hanteras inom 24 timmar från det att de anlänt till verkstaden. För att skicka in din mobil skapar du en order här på hemsidan genom att fylla i märke och modell såsom Apple iPhone 7 eller Huawei Mate 20. Välj sedan problem såsom spräckt skärm eller trasig kamera.  Om du tror att ärendet täcks av garanti laddar du upp kvitto eller garantibevis. Slutför ordern, packa telefonen, printa och klistra fast fraktsedeln vi skickar till dig. 

Trygghet och garanti hos oss

Som auktoriserad servicepartner kan vi laga din iPhone eller Android mobil utan att fabriksgarantin skadas. Den service vi erbjuder kan fixa skadorna som din telefon drabbats av, oavsett om det innebär att vi byter ett trasigt glas, behöver reparera hårdvaran på din iPhone eller gör en fabriksåterställning. Inga ingrepp hos oss skadar tillverkarnas garanti. Och skulle din telefon inte längre töckas av tillverkarnas garanti kan det vara tryhht att veta att vi alltid lämnar 3 månaders garanti på delar och utfört arbete.

Laga din telefon i dag

Din mobil och data är i trygga händer

 

Auktoriserad märkesverkstad för

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001