Laga iPhone eller Android-mobil i Malmö

auktoriserad mobilreparation hos mobylife

 

Välkommen till mobylife Malmö

Din auktoriserade servicepartner i Malmö City!

Image

Södra Förstadsgatan 6 
211 43 Malmö

Måndag - Fredag09-18
Lördag Stängt
Söndag
Stängt
   

Laga din mobil med hjälp av en auktoriserad partner i Malmö

Mobilerna idag är ömtåliga och det krävs inte mycket för att din telefon ska drabbas av skador och i värsta fall sluta fungera. Om skadan inte täcks av garantin så kostar det dessutom en hel del att reparera en iPhone eller nyare Android-telefon. 

Vi på Mobylife kan hjälpa dig om olyckan varit framme. Behöver du laga din mobil eller på annat sätt få den i nyskick kan vi som auktoriserad partner hjälpa dig med i stort sett alla typer av smartphones och reparationer. Vi har originaldelar och är auktoriserade av alla större mobiltillverkare.

Bor du långt ifrån en auktoriserad verkstad kan du skicka in din telefon till oss genom att skapa en order online, här på vår hemsida. Vill du hellre besöka oss för att få tips och råd av våra tekniker hittar du vår fysiska butik i centrala Malmö.

Mobylife Malmø

Vilka är mobylife

Mobylife är en auktoriserad service- och reparationsverkstad av mobiltelefoner. Vi hanterar de flesta smartphone-modeller och kan utföra gratis garantiservice samtidigt som du bibehåller din fabriksgaranti efter att vi hjälpt dig med ditt problem. Vi följer tillverkarnas riktlinjer och får därför enbart utföra gratis garantiservice på telefoner som reparerats med originaldelar och av tillverkaren godkända specialverktyg. Vet du med dig att din telefon har öppnats/reparerats hos en icke-auktoriserad verkstad kan vi självfallet hjälpa dig ändå, men tyvärr då utanför garantin.

Du kan känna dig trygg med mobylife

Om du vill laga mobil på ett tryggt sätt av ett företag som utför garantireparationer, glasbyten och skador med originaldelar och som dessutom är auktoriserade av alla större mobiltillverkare så är det bara att kontakta oss på Mobylife. Mobilreparationer är vardag för oss, vilket gör att vi har tillgång till alla specialverktyg och reservdelar som behövs för att laga din iPhone eller andra typer av smartphone-modeller. Apple och Huawei telefoner kan vi oftast laga på plats medan du väntar i vår butik i Malmö. Övriga modeller lagas inom 24 timmar från det att de anlänt till vår centrala verkstad.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi på Mobylife är experter inom smartphones, tablets, smartwatches och alla typer av mobilreparationer och dess tillbehör. Vi kan därför tillhandahålla förstklassig service av följande:

Laga Android-produkter såsom Huawei, Samsung Galaxy och Sony Xperia m.fl. 

Har du spräckt skärmen på din Galaxy mobil eller har du haft otur att få en telefon med barnsjukdomar? Vi hjälper dig med både garantiärenden och skador som uppstått på grund av yttre åverkan. Vi är auktoriserade av alla större Android-tillverkare så som Samsung, Huawei, Sony, Nokia, OnePlus, CAT och många fler. För de flesta märkena kan vi hantera både mobiler och mobila tillbehör. I butiken i Malmö hanterar vi de flesta Huawei problemen på plats medan du väntar eller avnjuter en kopp kaffe.

Laga iPhone, iPad, Mac och övriga Apple produkter

Behöver du laga din iPhone, iPad, Mac eller någon annan Apple produkt står vi på Mobylife till din tjänst. Vi utför både gratis garantireparationer och service som inte täcks av garanti såsom spräckt skärm, byte av batteri, tapp- och klämskador etc. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom området och i vår butik fixar vi de flesta iPhone problemen medan du väntar.

garanti

Garanti-reparationer

Du vet väl om att de flesta tillverkare lämnar mellan 12 -24 månaders fabriksgaranti på sina produkter. Tillbehör eller förbrukningsvaror som t.ex. batterier har oftare en kortare garantitid, medan de flesta telefoner och tablets har 24 månader. Eftersom vi är certifierade av tillverkarna får vi lov att hjälpa dig gratis med problem som du inte själv har orsakat utan som fanns där från början eller har orsakats av ett fabrikationsfel. Misstänker du att du har ett garantifel på din mobil, surfplatta eller ett tillbehör kan du komma förbi butiken eller skapa ett garantiärende via vår bokningssida här på hemsidan. Glöm inte att ta med eller ladda upp ett kvitto eller garantibevis. 

garanti

Glasbyte

Har skärmen eller glaset på din mobiltelefon gått sönder eller spruckit, byter vi trasigt glas på alla typer av smartphones. Det kan vara bra att laga spräckt glas även på baksidan så snart som möjligt för att minimera risken för att fukt och smuts tränger sig in och skadar elektroniken. Tyvärr är spräckt skärm en av de vanligaste skadorna vi får in utanför garantin och våra tekniker utför dagligen skärmbyten på alla typer av smartphones. Be oss gärna sätta på ett skyddsglas under reparationen så får din mobil ett extra skydd. Och tänk på att ha ett skal som tål lite stötar och skyddar glaset.

garanti

Lånetelefon

Skulle det vara så att vi inte kan laga ditt problem medan du väntar kan det kännas tryggt att veta att du kan få låna hem en annan telefon medan vi lagar dig. Oftast kan vi hjälpa dig att flytta över det mest akuta till lånetelefonen.

Laga din telefon i dag

Din mobil och data är i trygga händer

 

Auktoriserad märkesverkstad för

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001