Beställ “Certified Swiped Clean”

-så telefonen kan få ett nytt liv

 

Det är enkelt och säkert att ge din gamla mobil ett nytt liv

Funderar du på att sälja din gamla mobil eller låta barnen ta över den när du uppgraderar till en nyare modell? I så fall kan det vara klokt att se till att telefonen raderas på all personlig data och kopplingar till olika system innan den vandrar vidare.

En professionell radering av data, genomgång av telefonen och uppgradering av mjukvaran gör det inte bara säkrare att sälja, det kan även höja värdet på andrahandsmarknaden.

DEN MEST MILJÖVÄNLIGA MOBILEN..
..är faktiskt den du redan äger.

Tillverkningen och distributionen belastar miljön betydligt mer än användandet.

Ju längre du använder din mobil, 
desto bättre för miljön. 

REPAIR – REUSE – RECYCLE

Så här förbereder vi din mobil för en ny ägare

Vår tjänst “Certified Swiped Clean” garanterar att all din personliga data raderas från telefonen och att tillverkarnas senaste mjukvaruversion installeras innan du får tillbaka den.

Som auktoriserad partner till alla de större mobiltillverkarna använder vi tillverkarnas eget diagnossystem och kan dessutom, om det behövs, erbjuda gratis garantireparationer. 

Så här går det till:

    • Du som kund köper tjänsten ”Certified Swiped Clean” online eller i någon av våra butiker (bifoga inköpskvitto och kom ihåg att avaktivera funktionen "Hitta min iPhone") 
    • Vi tar emot din telefon och kopplar upp den mot tillverkarnas diagnos- och felsökningsprogram
    • Om inga fel hittas fabriksåterställs telefonen och den senaste mjukvaran installeras
    • Telefonen rengörs och högtalare, mikrofon, laddningsuttag och hörlursuttag rensas
    • Din telefon returneras tillsammans med ett intyg på att all data har raderats och att telefonen är redo för en ny användare.

Skulle vi under servicen upptäcka skador eller funktionsfel som inte täcks av någon garanti skickas ett kostnadsförslag på vad det skulle kosta att rätta till felen. Tackar du nej till rekommenderade åtgärder genomför vi ändå ”Certified Swiped Clean” servicen innan vi returnerar din telefon.

Kom ihåg att bifoga inköpskvitto eller ägarbevis, utan detta kan vi inte nollställa telefonen.

Om du har en iPhone måste du stänga av "Hitta min iPhone-funktionen" genom att gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hitta min iPhone och stänga av Hitta min iPhone. Tänk på att du behöver ditt Apple-ID för att kunna slutföra åtgärden. När knappen inte längre är grön har du lyckats stänga av funktionen och kan skicka in din telefon. 

Auktoriserad märkesverkstad för

apple autorised logosamsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi